page_banner

produk

UBREAT ® Sistem Spirométer (PF280)

Katerangan pondok:

UBREAT ® Spirometer System (PF280) mangrupikeun spirometer genggam anu dianggo pikeun nguji fungsi paru-paru subjek, éta ngabantosan dina ngukur pangaruh panyakit paru-paru.


Rincian produk

Tag produk

Hasilna dipercaya
Nyadiakeun 6 parameter: PEF, FVC, FEV1, FEV1 / FVC, EFE50, FEF75.
Akurasi sareng kabisaulangan saluyu sareng standarisasi pasukan tugas ATS/ERS (ISO26782:2009)
Sasuai jeung sarat ATS / ERS pikeun sensitipitas aliran turun ka 0.025L / s nu mangrupakeun ciri vital pikeun diagnosis tur ngawaskeun penderita COPD. Portable Desain
alat leungeun-diayakeun sarta gampang pikeun operasi.
Kalibrasi BTPS otomatis sareng bébas tina pangaruh kaayaan lingkungan.
Lightweight ngagabungkeun mangpaat portability.
Ngajaga Calibration poean gampang jeung bébas.

Zero Cross-kontaminasi
Kabersihan anu dijamin sareng pneumotach disposable masihan NO wewenang pikeun kontaminasi silang.
Desain dipaténkeun nawiskeun pencegahan.
Kontrol kualitas otomatis sareng algoritma koréksi pikeun ngaminimalkeun gangguan tina operasi.

Gampang dianggo
Grafik insentif sareng indikator digital anu ditampilkeun ngadukung penilaian gancang panyakit dokter.
Indikator rentang warni ngamungkinkeun penilaian gancang pikeun kajelasan visual anu langkung saé.
Gampang nyambung ka PC pikeun tukeur data.

Mindahkeun Data
Gampang nyambung ka PC liwat Modul Komunikasi Bluetooth khusus pikeun tukeur data.
Aksés ka UBREATH Software pikeun langkung seueur fungsi analisis data.

UBREATH Spirometer System (Modél No. PF280) mangrupikeun spirometer portabel anu kualitas luhur, gampang dianggo, anu nyayogikeun kombinasi idéal portabilitas, akurasi sareng kaamanan. Sareng éta ogé ngabantosan dokter nganalisa data pulmonal ngalangkungan kurva VT / FV sareng indikator digital anu mangrupikeun solusi idéal pikeun perawatan primér, titik perawatan, lingkungan ngawaskeun diri pasien.

Spésifikasi teknis

Fitur

Spésifikasi

Modél PF280
Parameter PEF, FVC, FEV1, FEV1/FVC, FEF50, FEF75
Prinsip Deteksi Aliran Pneumotachograph
Rentang volume Volume: 0.5-8 L

Ngalir: 0-14 L / s

Standar kinerja ATS/ERS 2005 & ISO 26783:2009, ISO 23747:2015
Akurasi Volume ± 3% atawa ± 0,050L
Sasayogian tanaga 3,7 V batré litium
Kahirupan batré Kira-kira 500 siklus muatan lengkep
Printer Printer Bluetooth éksternal
Mémori 495 rékaman
Suhu Operasi 10 ℃ - 40 ℃
Kalembaban Relatip Operasi ≤ 80%
Ukuran Spirométer: 133x76x39 mm
Beurat 135g (kaasup Transduser Aliran)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami