page_banner

wartos

  • e-LinkCare attended 2017 ERS international Congress in Milan

    e-LinkCare ngahadiran Kongrés internasional ERS 2017 di Milan

    e-LinkCare ngahadiran Kongrés internasional 2017 ERS di Milan ERS ogé katelah Éropa Respiratory Society ngayakeun Kongrés internasional na 2017 di Milan, Italia Séptémber ieu. ERS diaku salaku salah sahiji réspirator panggedéna ...
    Maca deui
  • e-LinkCare attended ERS international congress 2018 in Paris

    e-LinkCare ngahadiran kongrés internasional ERS 2018 di Paris

    Kongrés Internasional Éropa Respiratory Society International diayakeun ti 15th dugi ka 19 Séptémber 2018, Paris, Perancis anu mangrupikeun paméran anu paling berpengaruh dina industri pernapasan; mangrupikeun titik pertemuan pikeun pangunjung sareng pamilon ti sakumna dunya sapertos ayeuna ...
    Maca deui
  • e-LinkCare participated 54th EASD in Berlin

    e-LinkCare ilubiung dina 54th EASD di Berlin

    e-LinkCare Meditech Co., LTD ngahadiran Rapat Tahunan EASD ka-54 anu diayakeun di Berlin, Jérman dina tanggal 1 - 4 Oktober 2018. Rapat ilmiah, anu mangrupikeun konferensi diabetes taunan pangageungna di Éropa, nyababkeun langkung ti 20,000 jalma ti kasehatan, akademisi sareng industri dina bidang dia ...
    Maca deui
  • Meet us at MEDICA 2018

    Pendak sareng kami di MEDICA 2018

    Pikeun anu munggaran pisan, e-LinkCare Meditech Co., Ltd bakal paméran di MEDICA, pameran dagang ngarah pikeun industri médis, lumangsung ti 12 - 15 Nopémber 2018. Wakil e-LinkCare gumbira nampilkeun inovasi pangénggalna dina lini produk ayeuna · UBreatH series Spriomete ...
    Maca deui
  • e-LinkCare achieves ISO 26782:2009 certification for UBREATH Spirometer System

    e-LinkCare ngahontal sertifikasi ISO 26782: 2009 pikeun UBREATH Spirometer System

    e-LinkCare Meditech Co., Ltd. salaku salah sahiji perusahaan anu ngora tapi dinamis dina bidang perawatan pernapasan, kalayan bangga ngumumkeun dinten ayeuna yén Sistem Spirometer urang dina nami mérek UBreatH ayeuna ISO 26782: 2009 / EN 26782: 2009 disertakeun dina tanggal 10 Juli. Ngeunaan ISO 26782: 2009 atanapi EN ISO 26782: 2009 ISO ...
    Maca deui