page_banner

produk

  • UBREATH ® Multi-Function Spirometer System (PF810)

    NGARASA ® Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810)

    NGARASA ®Multi-Function Spirometer System (PF810) digunakeun pikeun rupa-rupa tés fungsi paru-paru sareng pernapasan. Éta ngukur sareng tés pikeun sadaya fungsi paru-paru ogé BDT, BPT, Tés Otot Pernapasan, penilaian stratégi dosis, rehabilitasi pulmonal jsb kanggo nyayogikeun solusi total pikeun kaséhatan paru-paru.

     

  • UBREATH ® Spirometer System (PF680)

    NGARASA ® Sistem Spirometer (PF680)

    NGARASA ® Pro Spirometer System (PF680) ngukur ventilasi fungsi paru-paru hiji subyek kaasup duanana béakna sareng inspirasi ku ngagunakeun téknologi Pneumotachograph.

  • UBREATH ® Spirometer System (PF280)

    NGARASA ® Sistem Spirometer (PF280)

    NGARASA ® Spirometer System (PF280) mangrupikeun spirometer genggem anu dianggo pikeun nguji fungsi paru-paru subjek, éta ngabantosan dina ngukur pangaruh panyawat paru-paru.

  • UBREATH ® Exhalation analyzer (BA200)

    NGARASA ® Panaliti Éploasi (BA200)

    UBreatH Exhalation analyzer (BA200) mangrupikeun alat médis anu dirancang & didamel ku e-LinkCare Meditech pikeun dikaitkeun sareng uji FeNO sareng FeCO pikeun nyayogikeun pangukuran anu gancang, tepat, kuantitatif pikeun ngabantosan diagnosis klinis sareng manajemén sapertos asma sareng saluran napas kronis sanés. peradangan.

  • UBREATH ® Wearable Mesh Nebulizer (NS180,NS280)

    NGARASA ® Dipake Mesh Nebulizer (NS180, NS280)

    NGARASA ®Wearable Mesh Nebulizer mangrupikeun nebulizer bolong anu munggaran tiasa dianggo di dunya anu dianggo pikeun nginum obat dina bentuk halimun anu diseuseup kana paru-paru. Éta tiasa dianggo pikeun barudak boh déwasa dina kaayaan asma, COPD, fibrosis kistik sareng panyakit pernapasan anu sanés sareng gangguan.