page_banner

produk

KASARATAN ® Jalur Tés Glukosa Darah (Glukosa Dehydrogenase FAD-Dependent)

Pedaran pondok:

KASARATAN ® Jalur Tés Glukosa Darah (GDH) nyaéta flavin adénine dinucleotide (FAD) -depergantasi glukosa dumasar strip test dianggo pikeun panggunaan bumi sareng panggunaan profesional kalayan harga anu terjangkau.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Akurasi Kabuktian Klinis sareng Kualitas Lab
Volume Sampel Sempit sareng Waktos Maca Gancang
Kompensasi Campuran Hematokrit
Pangakuan Tipe Jalur Tés Otomatis
Ngidinan Aplikasi Sampel ka-2 Dina 3 detik
Suhu neundeun langkung lega
8 éléktroda
Nol Maltosa sareng Campuran Xylose

Spésifikasi:

Modél: SM211
Ukuran Pangukuran: 0.6-33.3mmol / L (10-600mg / dL)
Volume Jilid: 0.7μL
Waktos Nguji: 5 detik
Jinis conto: Seger Getih Darah (Kapilér, Véna)
HCT Range: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Buka Vial Rak-hirup: 6 bulan S
hirup rak-hirup (Henteu dibuka): 24 bulan

Tentang Kami:

e-Linkcare Meditech Co., Ltd mangrupikeun perusahaan multinasional berteknologi tinggi anu diwangun ngalangkungan kerjasama antara London UK sareng Hangzhou China kalayan fasilitas pabrikna nyalira di Xianju, Zhejiang, China dimana urang ngadamel sababaraha alat médis tina desain urang sorangan kalebet Sistem Monitoring Multi AccugenceTM, Sistem Spirometer UBREATH TM sareng sajabana,

Kusabab dintenna didirikeun, e-Linkcare Meditech Co., Ltd komitmen pikeun ningkatkeun manajemen panyakit kronis kalayan téknologi canggih, desain humanis, téhnik manufaktur anu dikawasa ogé ogé solusi perawatan digital sareng mobile anu terpadu. Kami narékahan kagunaan anu hadé, pangalaman pangguna anu langkung lemes, sareng inovasi kontinyu salaku misi kami.

Gawe sareng ahli Podomoro dina sagala rupa daérah klinis di panjuru dunya, kami parantos ngembangkeun pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan anu rupa-rupa. Sawangan ieu, digabungkeun sareng pengetahuan, pangalaman sareng inovasi urang anu luas, ngabantosan kami pikeun ngembangkeun solusi tés anu paling énjing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami