page_banner

produk

KASARATAN ® Sistem Multi-Monitoring PRO (PM 950)

Pedaran pondok:

ACCUGENCE ® PRO Multi-Monitoring System (Modél No. PM 950) nyayogikeun pangalaman diagnostik rumah sakit anu éksténsif, solusi konéktipitas sareng sumber daya komprehensif babarengan pikeun ngabantosan prosesi jasa anu pangsaéna.


Detil Produk

Tanda Produk

ACCUGENCE ® PRO Multi-Monitoring System (Model No. PM 950) sayogi pikeun uji Glucose (GOD), Glucose (GDH-FAD), Acid Uric sareng keton Getih ku ngagunakeun strip anu sami sacara éksklusif anu dihasilkeun ku e-LinkCare Meditech co., LTD. Sistem masihan hasil langsung kalayan akurasi laboratorium. Kalayan sistem ieu ayeuna, anjeun gaduh portopolio uji coba anu lengkep anu tiasa ngatur panyaringan, didiagnosa sareng ngawas sababaraha parameter dina skénario pangguna propésional.

ACCUGENCE ® PRO Multi-Monitoring System (Modél No. PM 950) nyandak pangalaman diagnostik rumah sakit anu éksténsif, solusi konéktipitas sareng sumber daya komprehensif babarengan pikeun ngabantosan propésional anu pangsaéna.

Gampang dianggo
4 dina 1Multi-Fungsi
Kimia énzim énggal
Pangakuan Jalur Otomatis saatos kalibrasi
Suhu operasi anu lega
Ngaleupaskeun ejeksi
Kisaran HCT lega
Volume sampel getih leutik
Hasil anu tiasa dipercaya
Scanner barkod integral
Layar rampa Ngidinan pikeun gampang asupna inpormasi
Konéktipitas anu fleksibel (WiFi sareng HL7)

Spésifikasi Produk

Ngaran Produk ACCUGENCE®️ Sistem Multi-Monitoring PRO
Modél No. PM 950
Parameter Blood Glucose (GOD & GDH), β-Ketone (KET), sareng Uric Acid (UA)
Ngukur Rentang GLU: 0.6 ~ 33.3 mmol / L (10 ~ 600mg / dl) KET: 0.0 ~ 8.0 mmol / LUA: 3.0 ~ 20.0 mg / dL (179 ~ 1190 μmol / L)
Rentang Hematokrit GLU sareng KET10% ~ 70% UA: 25% ~ 60%
Hasil Kalibrasi Plasma-sarimbag
Sampel GDH, KET sareng UA: getih kapilér seger sareng getih véna
Émutan Hasil uji 20.000 operasi ID5,000 sabar ID100 uji coba strip 30 rébu QC
Ukuran Méter 158 * 73 * 26mm
Ukuran Ukuran 87 * 52 mm (layar sentuh warna 4 inci)
Sistem Sistem Android
Antarbeungeut pangguna Layar rampa sareng scanner barkod
Tegangan input + 5V DC
Sumber Kakuatan Batré rechargeable 3.7V Litium-ion
Suhu neundeun -20 - 50 ºC (-4 ~ 122ºF)
Suhu Operasi GLU & KET: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF) Asam Urat: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)
Kalembaban Operasi 10 - 90% (henteu kondensasi)
Konéktipitas WiFi sareng HL7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami