page_banner

produk

KASARATAN ® Jalur Tés Asam Uric

Pedaran pondok:

KASARATAN ® Uric Acid Test Strip didesain khusus pikeun ngukur kuantitatif asam urat dina saluruh getih babarengan sareng séri ACCUGENS Multi-monitoring System.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Akurasi Kabuktian Klinis sareng Kualitas Lab
Volume Sampel Sempit sareng Waktos Maca Gancang
Kompensasi Campuran Hematokrit
Pangakuan Tipe Jalur Tés Otomatis
Ngidinan Aplikasi Sampel ka-2 Dina 3 detik
Suhu neundeun langkung lega
8 éléktroda

Spésifikasi:

Modél: SM411
Pangukuran Rentang: 3.0-20.0mg / dL (179-1190μmol / L)
Volume Jilid: 1.0μL
Waktos Nguji: 15 detik
Jinis conto: Seger Getih Darah (Kapilér, Véna)
HCT Range: 25-60%
Suhu Panyimpenan: 2-30 ° C
Buka Vial Rak-hirup: 3 bulan
Jalur hirup-hirup (Henteu dibuka): 18 bulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami