page_banner

produk

KASARATAN ® Sistem Multi-Monitoring LITE (PM 910)

Pedaran pondok:

KASARATAN ® LITE Multi-Monitoring System (Model No. PM 910) mangrupikeun alternatif saderhana pikeun ACCUGENS PM900 anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sagala hal anu penting anu anjeun ngarepkeun tina sistem monitoring multi-monitoring dasar kalayan langkung murah dibandingkeun sareng PM900.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Canggih:
4 dina 1 Multi-Fungsi
Detéksi Underdose
Téhnologi Énzim Anyar
Lebar HCT Range
Volume sampel getih leutik
Suhu operasi anu lega
Kadali kualitas anu lengkep
Hasil anu tiasa dipercaya
Kinerja kabuktosan klinis
Pinuh Pinuh ISO 15197: 2013 / EN ISO 15197: 2015

Spésifikasi Téknis

 

PM910

Fitur

Spésifikasi

Parameter

Glukosa Getih, Getih β-Keton, sareng Asam Urat Getih

Rentang Pangukuran

Glukosa Getih: 0,6 - 33,3 mmol / L (10 - 600 mg / dL)

Getih β-Keton: 0,0 - 8,0 mmol / L

Asam urat: 3.0 - 20.0 mg / dL (179 - 1190 μmol / L)

Rentang Hematokrit

Glukosa Getih sareng β-Ketone: 10% - 70%

Asam urat: 25% - 60%

Sampel

Nalika tés β-Keton, Asam Urat atanapi glukosa Getih sareng Glucose Dehydrogenase
FAD-Dependent, nganggo capillary seger getih sadayana sareng sampel Darah vena;

Nalika tés glukosa Getih ku Glukosa Oksidase: anggo getih kapilér seger

Ukuran Sampel Minimum

Glukosa Getih: 0,7 μL

Getih β-Keton: 0,9 μL

Asam Urat Getih: 1.0 μL

Waktos Tés

Glukosa Getih: 5 detik

Getih β-Keton: 5 detik

Asam Urat Getih: 15 detik

Unit Ukuran

Glukosa Getih:

Méterna tos ditangtoskeun boh milimol per liter (mmol / L) atanapi miligram per
deciliter (mg / dL) gumantung kana standar nagara anjeun.

Getih β-Keton: Méter tos aya kana millimole per liter (mmol / L)

Asam Uric Darah: Méterna tos disayogikeun boh micromoles per liter (μmol / L) atanapi
miligram per deciliter (mg / dL) gumantung kana standar nagara anjeun.

Émutan

Glukosa Getih + β-Keton + Asam urat = 150 tés

Shutoff otomatis

2 menit

Ukuran Méter

79 mm × 50 mm × 14,5 mm

Sumber Dina / Pareum

Hiji accu sél koin CR 2032 3.0V

Hirup Batré

Sakitar 500 tés

Ukuran Ukuran

30 mm × 32 mm

Beurat

36 g (kalayan batréna dipasang)

Suhu Operasi

Glukosa sareng Keton: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF)

Kalembaban Relatif Operasi

Asam urat: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)

10 - 90% (henteu kondensasi)

Luhur Operasi

0 - 10000 suku (0 - 3048 méter)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami