page_banner

produk

KASARATAN ® Multi-Monitoring System (PM 900)

Pedaran pondok:

KASARATAN ®Multi-Monitoring System (Model No. PM 900) mangrupikeun salah sahiji ti saeutik generasi saterusna, sistem multi-monitoring anu canggih pisan anu sayogi kalayan harga anu terjangkau. Sistem Multi-Monitoring ieu dianggo pikeun téknologi biosensor canggih sareng tés dina multi-paramétes kalebet Glucose (GOD), Glucose (GDH-FAD), Acid Uric sareng keton Getih.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur canggih

4 dina 1Multi-Fungsi
Detéksi jero
Kimia énzim énggal
Kadali kualitas anu lengkep
Pangakuan Jalur Otomatis saatos kalibrasi

Ngaleupaskeun ejeksi
Hasil anu tiasa dipercaya
Kisaran HCT lega
Indikator rentang fléksibel
Suhu operasi anu lega
Volume sampel getih leutik

Spésifikasi

Fitur

Spésifikasi

Parameter

Glukosa Getih, Getih β-Keton, sareng Asam Urat Getih

Rentang Pangukuran

Glukosa Getih: 0,6 - 33,3 mmol / L (10 - 600 mg / dL)

Getih β-Keton: 0,0 - 8,0 mmol / L

Asam urat: 3.0 - 20.0 mg / dL (179 - 1190 μmol / L)

Rentang Hematokrit

Glukosa Getih sareng β-Ketone: 15% - 70%

Asam urat: 25% - 60%

Sampel

Nalika tés β-Keton, Asam Urat atanapi glukosa Getih ku Glukosa Dehidrogenase FAD-Dependent, anggo getih kapilér seger getih sareng sampel Darah vena;

Nalika tés glukosa Getih ku Glukosa Oksidase: anggo getih kapilér seger

Ukuran Sampel Minimum

Glukosa Getih: 0,7 μL

Getih β-Keton: 0,9 μL

Asam Urat Getih: 1.0 μL

Waktos Tés

Glukosa Getih: 5 detik

Getih β-Keton: 5 detik

Asam Urat Getih: 15 detik

Unit Ukuran

Glukosa Getih: Méterna tos ditangtoskeun boh milimol per liter (mmol / L) atanapi miligram per desiliter (mg / dL) gumantung kana standar nagara anjeun.

Getih β-Keton: Méter tos aya kana millimole per liter (mmol / L)

Asam Uric Darah: Méterna tos disayogikeun boh micromoles per liter (μmol / L) atanapi milligram per deciliter (mg / dL) gumantung kana standar nagara anjeun.

Émutan

Glukosa Getih: 500 tés (GOD + GDH)

Getih β-Keton: 100 tés

Asam Uric Darah: 100 tés

Shutoff otomatis

2 menit

Ukuran Méter

86 mm × 52 mm × 18 mm

Sumber Dina / Pareum

Dua accu sél koin CR 2032 3.0V

Hirup Batré

Sakitar 1000 tés

Ukuran Ukuran

32 mm × 40 mm

Beurat

53 g (kalayan batréna dipasang)

Suhu Operasi

Glukosa sareng Keton: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF)

Asam urat: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)

Kalembaban Relatif Operasi

10 - 90% (henteu kondensasi)

Luhur Operasi

0 - 10000 suku (0 - 3048 méter)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami