page_banner

produk

KASARATAN ® Jalur Tés keton getih

Pedaran pondok:

KASARATAN ® Jalur Tés keton getih dirancang khusus pikeun pangukuran kuantitatif tingkat keton Getih dina getih sadayana ditéang sareng séri ACCUGENS Multi-monitoring System.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Akurasi Kabuktian Klinis sareng Kualitas Lab
Volume Sampel Sempit sareng Waktos Maca Gancang
Kompensasi Campuran Hematokrit
Pangakuan Tipe Jalur Tés Otomatis
Ngidinan Aplikasi Sampel ka-2 Dina 3 detik
Suhu neundeun langkung lega
8 éléktroda

Spésifikasi:

Modél: SM311
Kisaran Pangukuran: 0.00-8.00mmol / L
Volume Jilid: 0.9μL
Waktos Nguji: 5 detik
Jinis conto: Seger Getih Darah (Kapilér, Véna)
HCT Range: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Buka Vial Rak-hirup: 6 bulan
Jalur hirup-hirup (Henteu dibuka): 24 bulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami