page_banner

Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

SAHA KAMI

e-LinkCare mangrupikeun tim anu ngagaduhan kahoyong kuat pikeun ngajaga tingkat luhur inovasi, pengetahuan, keahlian téknis, jasa.

FOKUS PRODUK

e-LinkCare komitmen pikeun nyayogikeun solusi pikeun panyakit pernapasan, panyakit kardiovaskular sareng panyakit metabolik.

VISI

Visi kami pikeun janten panyadia global dina solusi panyakit kronis anu komprehensif pikeun segmen propésional sareng homecare.

e-Linkcare Meditech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan multinasional berteknologi tinggi anu diwangun ngalangkungan kerjasama antara London UK sareng Hangzhou China kalayan fasilitas pabrikanna nyalira di Xianju, Zhejiang, Cina dimana urang ngadamel sababaraha peralatan médis tina desain urang sorangan kalebet Sistem Monitoring Multi Accugence TM, UBreatH TM Spirometer Sistem sareng sajabana,

Kusabab dintenna didirikeun, e-Linkcare Meditech Co., Ltd. komitmen pikeun ningkatkeun manajemen panyakit kronis kalayan téknologi canggih, desain humanis, téhnik manufaktur anu dikawasa ogé ogé solusi perawatan digital sareng mobile anu terpadu. Kami narékahan kagunaan anu hadé, pangalaman pangguna anu langkung lemes, sareng inovasi kontinyu salaku misi kami.

Gawe sareng ahli Podomoro dina sagala rupa daérah klinis di panjuru dunya, kami parantos ngembangkeun pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan anu rupa-rupa. Sawangan ieu, digabungkeun sareng pengetahuan, pangalaman sareng inovasi urang anu luas, ngabantosan kami pikeun ngembangkeun solusi tés anu paling énjing.

e-Linkcare Meditech Co., Ltd.ngagaduhan hiji tim anu berdédikasi & berpengalaman pikeun ngalaksanakeun R&D, Pamasaran sareng Penjualan, éta mangrupikeun tim anu ngagaduhan kahoyong kuat pikeun ngajaga tingkat luhur inovasi, ilmu, keahlian téknis, jasa pikeun nganteurkeun solusi terpadu. Kami Tujuan ngawangun kemitraan anu kuat sareng konsumén ngeunaan nilai hormat sareng kapercayaan. Kami yakin yén uji coba point-of-care e-Linkcare Meditech Co., Ltd. nyumbang kana kasehatan anu langkung saé, ku cara nyayogikeun data anu anjeun peryogikeun, iraha sareng dimana anjeun meryogikeunana, pikeun nyandak kaputusan Podomoro anu akurat. Ieu anu urang museurkeun. Nalika ngalakukeun éta, kami sami komitmen pikeun ngahargaan kabijakan internal sareng peraturan luar.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami