page_banner

produk

KASARATAN ® Jalur Tés Glukosa Darah (Glukosa Oksidase)

Pedaran pondok:

KASARATAN ® Jalur Tés Glukosa Darah (GOD) mangrupikeun énzim glukosa oksidase (GOx atanapi GOD) dumasar uji strip dianggo pikeun panggunaan bumi sareng pangguna sacara propésional kalayan harga anu terjangkau.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Akurasi Kabuktian Klinis sareng Kualitas Lab
Volume Sampel Sempit sareng Waktos Maca Gancang
Kompensasi Campuran Hematokrit
Pangakuan Tipe Jalur Tés Otomatis
Ngidinan Aplikasi Sampel ka-2 Dina 3 detik
Suhu neundeun langkung lega
8 éléktroda

Spésifikasi:

Modél: SM111
Ukuran Pangukuran: 0.6-33.3mmol / L (10-600mg / dL)
Volume Jilid: 0.7μL
Waktos Nguji: 5 detik
Jinis conto: Seger Getih Darah (Kapilér, Véna)
HCT Range: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Buka Vial Rak-hirup: 6 bulan S
hirup rak-hirup (Henteu dibuka): 24 bulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami