page_banner

produk

NGARASA ® Dipake Mesh Nebulizer (NS180, NS280)

Pedaran pondok:

NGARASA ®Wearable Mesh Nebulizer mangrupikeun nebulizer bolong anu munggaran tiasa dianggo di dunya anu dianggo pikeun nginum obat dina bentuk halimun anu diseuseup kana paru-paru. Éta tiasa dianggo pikeun barudak boh déwasa dina kaayaan asma, COPD, fibrosis kistik sareng panyakit pernapasan anu sanés sareng gangguan.


Detil Produk

Tanda Produk

UBreatH® Wearable Mesh Nebulizer (NS180-WM) mangrupikeun nebulizer bolong anu munggaran tiasa dianggo di dunya anu dianggo pikeun nginum obat dina bentuk halimun anu diseuseup kana paru-paru. Éta tiasa dianggo pikeun barudak boh déwasa dina kaayaan asma, COPD, fibrosis kistik sareng panyakit pernapasan anu sanés sareng gangguan. Produk anu ngubaran saluran pernapasan luhur sareng handap ku cara atomisasi cairan sareng nyemprotkeun kana saluran napas pangguna pikeun ngajaga saluran pernapasan teu kahalangan, beueus saluran pernapasan sareng éncér sputum.

+ Alat leutik - bebaskeun leungeun anjeun nalika nampi pangobatan nebulisasi
+ Déposisi ubar anu cekap - MMAD <3.8 pm
+ Operasi cicingeun - noise <30 dB salami dikerjakeun
+ Operasi pinter - tingkat nebulisasi anu tiasa disetél sayogi ti 0,1 mL / mnt, 0,15 mL / mnt sareng 0.2mL / mnt

Spésifikasi Téknis

Fitur

Spésifikasi

Modél

NS 180-WM

Ukuran partikel

MMAD <3.8 μm

Ribut

<30 dB

Beurat

120 gram

Diménsi

90mm × 55mm × 12mm (Jauh kadali)

30mm × 33mm × 39mm (wadah Kedokteran)

Kapasitas wadahna ubar

Maks 6 mL

Sasayogian tanaga

3,7 V Batré rechargeable litium

Konsumsi listrik

<2.0 W

Laju neulisasi

3 tingkat:

0,10 mL / mnt; 0,15 mL / mnt; 0,20 mL / mnt

Frékuénsi Geter

135 KHz ± 10%

Suhu operasi sareng kalembaban

10 - 40 ºC, RH: ≤ 80%


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami