page_banner

produk

UBREAT ® Sistem Spirométer (PF680)

Katerangan pondok:

UBREAT ® Pro Spirometer System (PF680) ngukur ventilasi fungsi paru-paru subjek kalebet ékspirasi sareng inspirasi ku ngagunakeun téknologi Pneumotachograph.


Rincian produk

Tag produk

Spirométri diukur ngaliwatan Inhale & Exhale
FVC, SVC, MVV sadia kalawan 23 parameter diitung.
Akurasi sareng kabisaulangan saluyu sareng standarisasi pasukan tugas ATS/ERS (ISO26782:2009)
Sasuai jeung sarat ATS / ERS pikeun sensitipitas aliran turun ka 0.025L / s nu mangrupakeun ciri vital pikeun diagnosis tur ngawas penderita COPD.

Pangalaman Kurva Grafik sacara real-time
Grafik anu disingkronkeun ningkatkeun pangguna pikeun ngahontal hasil anu sugema kalayan bimbingan profésional.
Ditampilkeun tilu parameter gelombang sareng nyarioskeun kinerja pangsaéna pikeun rujukan.

Desain portabel
alat leungeun-diayakeun sarta gampang pikeun operasi.
Kalibrasi BTPS otomatis sareng bébas tina pangaruh kaayaan lingkungan.
Lightweight ngagabungkeun mangpaat portability.

Beroperasi sareng Kasalametan
Kabersihan anu dijamin sareng pneumotach disposable masihan NO wewenang pikeun kontaminasi silang.
Desain dipaténkeun nawiskeun pencegahan.
Kontrol kualitas otomatis sareng algoritma koréksi pikeun ngaminimalkeun gangguan tina operasi.

Sadaya-di-Hiji Service Station
Printer internal sareng scanner barkod digabungkeun dina hiji alat.
LIS / sambungan HIS via Wi-Fi jeung HL7.

Spésifikasi teknis

Fitur Spésifikasi
Modél PF680
Parameter FVC: FVC, FEV1, FEV1%, PEF, FEF25, FEF50, FEF75VC: VC, VT, IRV, ERV, IC
MVV: MVV, VT, RR
Prinsip Deteksi Aliran Pneumotachograph
Rentang volume Volume: (0.5-8) LFlow: (0-14) L/s
Standar kinerja ATS/ERS 2005 & ISO 26783:2009
Akurasi Volume ± 3% atanapi ± 0.050L (nyandak nilai anu langkung ageung)
Sasayogian tanaga Batré litium 3.7 V (bisa dicas deui)
Printer Diwangun-di printer termal
Suhu Operasi 10 ℃ - 40 ℃
Kalembaban Relatip Operasi ≤ 80%
Ukuran Spirometer: 133x82x68 mm Gagang Sénsor: 82x59x33 mm
Beurat 575g (kaasup Transduser Aliran)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami