page_banner

produk

NGARASA ® Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810)

Pedaran pondok:

NGARASA ®Multi-Function Spirometer System (PF810) digunakeun pikeun rupa-rupa tés fungsi paru-paru sareng pernapasan. Éta ngukur sareng tés pikeun sadaya fungsi paru-paru ogé BDT, BPT, Tés Otot Pernapasan, penilaian stratégi dosis, rehabilitasi pulmonal jsb kanggo nyayogikeun solusi total pikeun kaséhatan paru-paru.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Sprimetri dianggo pikeun rupa-rupa tés fungsi paru-paru sareng pernapasan. Produk ngukur jumlah hawa pikeun subjek anu tiasa dihirupkeun sareng kaluar tina bayahna, sareng kumaha sesahna sareng gancangna aranjeunna tiasa ngambekan kaluar. Dina kasimpulan éta ngukur sareng uji fungsi paru-paru sacara umum atanapi kapasitas paru-paru.

Salaku tambahan ti UBreatH Spirometer System PF680 sareng PF280, UBreatH Multi-Function Spirometer System (PF810) sanés ngan ukur spirometer biasa, éta mangrupikeun transduser tekanan diferensial anu portabel sareng presisi, anu dianggo sasarengan sareng sirah aliran pneumotach pikeun nyayogikeun total solusi pikeun pangguna ku nampilkeun tés spirometry sapertos FVC, VC, MVV, tapi ogé parameter penting sanésna di laboratorium spirometry sapertos BDT, BPT, Tés Otot Pernapasan, penilaian stratégi dosis, Rehabilitasi Pulmonal jsb dina raraga nyayogikeun solusi total pikeun manajemén kaséhatan paru-paru .

Fitur:

Spirometry - FVC FVC, FEV1, FEV3, FEV6, FEV1 / FVC, FEV3 / FVC, FEV1 / VCMAX, PEF, FEF25, FEF50, FEF75, MMEF, VEXP, FET. 
Spirometry - VC VC, VT, IRV, ERV, IC
Spirometry - MVV MVV, VT, RR
Tés Otot Pernapasan Tekanan inspiratif maksimum &  tekanan béakna maksimal
Strategi pikeun meunteun dosis  
Rehabilitasi pulmonal l Meunteun awal rehabilitasi Latihan otot, Tekanan béakna positip osilasi (OPEP)Rehabilitasi sevaluasi tage sareng marios
Rujukan tambahan pikeun diagnosis Angket khusus, Uji Penilaian COPD (CAT), Angket Kontrol Asma - myCME jsb.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami