page_banner

produk

KASARATAN ® Jalur Tés Hemoglobin (SM511)

Pedaran pondok:

KASARATAN ® Jalur Tés Hemoglobin (HB) didesain khusus pikeun pangukuran kuantitatif Hemoglobin dina saluruh getih saluyu sareng séri ACCUGENS Multi-monitoring System.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Akurasi Kabuktian Klinis sareng Kualitas Lab
Volume Sampel Sempit sareng Waktos Maca Gancang
Kompensasi Campuran Hematokrit
Pangakuan Tipe Jalur Tés Otomatis
Ngidinan Aplikasi Sampel ka-2 Dina 3 detik
Suhu neundeun langkung lega
8 éléktroda

Spésifikasi:

Modél: SM511
Kisaran Pangukuran: 3.0 g / dL ~ 26.0 g / dL
Volume Jilid: 1.5μL
Waktos Nguji: 15 detik
Jinis conto: Seger Getih Darah (Kapilér, Véna)
Suhu Panyimpenan: 2-30 ° C
Buka Vial Rak-hirup: 3 bulan
Jalur hirup-hirup (Henteu dibuka): 18 bulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami