page_banner

produk

NGARASA ® Panaliti Éploasi (BA200)

Pedaran pondok:

UBreatH Exhalation analyzer (BA200) mangrupikeun alat médis anu dirancang & didamel ku e-LinkCare Meditech pikeun dikaitkeun sareng uji FeNO sareng FeCO pikeun nyayogikeun pangukuran anu gancang, tepat, kuantitatif pikeun ngabantosan diagnosis klinis sareng manajemén sapertos asma sareng saluran napas kronis sanés. peradangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

Peradangan saluran napas kronis mangrupikeun ciri umum tina sababaraha jinis asma, cystic fibrosis (CF), bronchopulmonary dysplasia (BPD), sareng panyakit paru-paru obstruktif kronis (COPD).
Di dunya ayeuna, tés anu henteu invéstasi, saderhana, bisa diulang deui, gancang, merenah, sareng rélatif murah disebut Fractional exhaled nitric oxide (FeNO), sering berperan pikeun ngabantosan peradangan saluran napas, sareng kukituna ngadukung diagnosis asma nalika aya diagnostik kateupastian.

Konsentrasi fraksi karbon monoksida dina napas napas (FeCO), sami sareng FeNO, parantos dievaluasi salaku calon biomarker napas kaayaan patofisiologis, kalebet status roko, sareng panyakit radang paru-paru sareng organ-organ sanés.

UBreatH Exhalation analyzer (BA810) mangrupikeun alat médis anu dirancang & didamel ku e-LinkCare Meditech pikeun dikaitkeun sareng uji FeNO sareng FeCO pikeun nyayogikeun pangukuran anu gancang, tepat, kuantitatif pikeun ngabantosan diagnosis klinis sareng manajemén sapertos asma sareng saluran udara chonic sanés peradangan.

Dina dinten ayeunadunya s, tes anu teu invasip, saderhana, malikan deui, gancang, merenah, sareng rélatif murah disebut Fractional exhaled nitric oxide (FeNO), sering berperan pikeun ngabantosan peradangan saluran napas, sareng kukituna ngadukung diagnosis asma nalika aya kateupastian diagnostik .

BARANG Pangukuran Rujukan
FeNO50  Ngalereskeun tingkat aliran Exhale tina 50ml / s 5-15ppb
FeNO200  Ngalereskeun tingkat aliran Exhale 200ml / s <10 ppb

Samentawis waktos, BA200 ogé nyayogikeun data pikeun parameter ieu

BARANG Pangukuran Rujukan
CaNO Konsentrasi NO dina fase gas tina alveolar <5 ppb
FnNO Oksida nitrat hidung 250-500 ppb
FeCO Konsentrasi fraksi karbon monoksida dina napas napas 1-4ppm> 6 ppm (upami ngaroko)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • TAROS KAMI
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami