page_banner

produk

2
e-LinkCare Meditech Co., LTD ngahadiran Rapat Tahunan EASD ka-54 anu diayakeun di Berlin, Jérman dina tanggal 1 - 4 Oktober 2018. Rapat ilmiah, anu mangrupikeun konferensi diabetes taunan pangageungna di Éropa, nyababkeun langkung ti 20,000 jalma ti kasehatan, akademisi sareng industri dina bidang diabetes. Pikeun anu munggaran pisan, e-LinkCare Meditech Co., LTD aya di jaringan sareng ngabahas kemungkinan kolaborasi kahareup.
Patali sareng acara e-LinkCare Meditech Co., LTD ngagaduhan kasempetan pikeun pendak sareng sababaraha ahli terkemuka tina sudut pandang panilitian, ahli éndokrinologis ti rumah sakit anu damel di lapangan, sareng sababaraha distributor anu resep ngimpor sareng deui ngadistribusikaeun di pasarna nyalira, kami ngabahas rencana pangwangunan pikeun Sistem Accunence Multi-Morniting System anu tiasa nguji sababaraha parameter pikeun panggunaan klinis sareng bumi.


Pos waktos: Okt-18-2018