page_banner

produk

news11
Kongrés Internasional Éropa Respiratory Society International diayakeun ti 15th dugi ka 19 Séptémber 2018, Paris, Perancis anu mangrupikeun paméran anu paling berpengaruh dina industri pernapasan; mangrupikeun titik pertemuan pikeun pengunjung sareng pamilon ti sakumna dunya sapertos unggal taun. e-LinkCare sumping babarengan sareng seueur tamu anyar ogé konsumén global anu aya dina paméran 4 dinten éta. Dina ERS taun ayeuna, mangrupikeun serangkaian produk pernapasan anu dikembangkeun sareng didamel ku e-LinkCare Meditech Co., Ltd kalebet dua model Sistem Spirometer sareng Nebulizer Mesh Wearable urang sorangan anu ditampilkeun.
ERS mangrupikeun paméran anu suksés pisan dina hal pamekaran proyék énggal sareng mimiti gawé babarengan anu énggal. Kami resep nampi tamu di sakumna dunya anu ngadatangan kami di G25. Hatur nuhun pikeun kunjungan anjeun sareng minat merek kami.


Pos waktos: Okt-18-2018