page_banner

produk

e-LinkCare ngahadiran Kongrés internasional ERS 2017 di Milan

ERS ogé katelah Éropa Respiratory Society ngayakeun Kongrés internasional na 2017 di Milan, Italia Séptémber ieu.
ERS diaku salaku salah sahiji rapat pernapasan panggedéna di dunya sabab parantos lami janten pusat ilmiah penting di Éropa. Dina ERS taun ayeuna, aya seueur topik panas anu dibahas sapertos Perawatan intensif Pernapasan sareng panyakit saluran napas.
e-LinkCare kagungan kabagjaan sasarengan sareng langkung ti 150 pamilon anu ngiringan kana acara ieu ti 10 Séptémber sareng nunjukkeun téknologi e-LinkCare panganyarna ku nunjukkeun produk perawatan pernapasan mérek UBreatHTM sareng suksés narik perhatian seueur pangunjung.

Sistem UBREATHTM Spirometer (PF280) & (PF680) sareng UBreatHTM Mesh Nebulizer (NS280) mangrupikeun produk énggal anu ngenalkeun dunya pikeun anu munggaran, duanana nampi eupan balik anu hébat salami sési paméran, seueur pangunjung nunjukkeun minatna sareng disilihtukeurkeun kontak pikeun kasempetan bisnis poténsial.
Sacara umum, éta mangrupikeun kajadian anu suksés pikeun e-LinkCare anu didaptarkeun pikeun janten perusahaan terkemuka di industri ieu. Miharep anjeun pendak dina kongrés internasional ERS 2018 di Paris.


Waktos Post: Mar-23-2021